Despre proiect

Complexul rezidenţial SUBCETATE – HOREA RESIDENCE este un proiect imobiliar de categorie premium, care s-a  construit în Braşovul Vechi, pe strada HOREA nr. 40, în perioada 2010 - 2011. Predarea „la cheie” a intregului ansamblu s-a facut  in luna iunie 2012.

Proiectul propune viitorilor proprietari 20 de apartamente noi  de 1, 2, 3 şi 4 camere, ultra-moderne, spaţioase şi generoase, amplasate chiar în zona istorică a Braşovului, la mai puţin de un kilometru de Piaţa Sfatului.

Complexul SUBCETATE HOREA RESIDENCE  este organizat ca un condominiu cu administrare privată: întreaga suprafaţă a proprietăţii este  complet împrejmuită cu gard, dispune de cale de acces proprie, iar întreaga suprafaţă interioară  este  monitorizată electronic.

Cele mai apropiate complexe pentru shopping (Real Hypermarket, Eliana Mall, Brintex) se află la mai puţin de 2000 de metri – 5 minute cu autoturismul.

LAYOUT1-smaller
LAYOUT2-smaller
LAYOUT3-smaller

Apartamente

Clădirea, gândită ca o vilă multi-apartament, precum şi spaţiile ei conexe (parcări acoperite şi supraterane, alei pietonale, spaţii verzi) asigură viitorilor proprietari un grad de confort rar întâlnit în centrul istoric al unei metropole.
 

Modalităţi de plată: 

  • Negociabil

Garanţii:

  • minim 50 ani pentru structura de rezistenţă a clădirii
  • 1 an pentru toate viciile ascunse

Descarca brosura de prezentare a proiectului