Subcetate Residence Brasov

Panorama de pe acoperisul Subcetate Residence Brasov str. de Mijloc

Complexul rezidenţial SUB CETATE este un proiect imobiliar de categorie premium, care se construieşte în Braşovul Vechi, pe strada De Mijloc nr. 68, în perioada 2008 - 2010. Etapele de construcţie ale ansamblului prevăd terminarea construcţiei la roşu la data de 1 septembrie 2009 si predarea întregului ansamblu, la cheie, la dara de 1 iulie 2010.

Proiectul SUB CETATE propune viitorilor proprietari 36 de locuinţe de 2,3,4 şi 5 camere, ultra-moderne, spaţioase şi generoase, amplasate chiar în zona istorică a Braşovului, la mai puţin de un kilometru de Piaţa Sfatului.Clădirea, gândită ca o vilă multi-apartament, precum şi spaţiile ei conexe (parcări acoperite şi supraterane, alei pietonale, spaţii verzi) asigură viitorilor proprietari un grad de confort rar întâlnit în centrul istoric al unei metropole.

Proiectul rezidenţial SUB CETATE se dezvoltă pe o proprietate în suprafaţă totală de 2110 metri pătraţi şi include o clădire cu o amprentă de 850 mp deservită de spaţii verzi, căi de acces şi locuri de parcare exterioare pe o suprafaţă de circa 1250 mp.

Clădirea SUB CETATE are opt nivele, fiecare cu suprafaţă utilă de circa 700 mp, structurate astfel:

  • Demisol – parcare acoperită, casa scărilor, casa lifturilor
  • Parter – Recepţie - lobby, 2 apartamente 2 camere, 1 apartament 3 camere, 2 apartamente 4 camere, spaţii tehnice pentru instalaţiile clădirii
  • Mezanin - 2 apartamente 2 camere, 1 apartament 3 camere, 2 apartamente 4 camere, birou administrativ
  • Etajele I, II, III şi IV - 2 apartamente 2 camere, 2 apartamente 3 camere, 2 apartamente 4 camere
  • Mansardă – 2 Penthouse - apartamente 5 camere cu terase şi grădini suspendate

Complexul SUB CETATE va fi organizat ca un condominiu cu administrare privată: întreaga suprafaţă a proprietăţii va fi complet împrejmuită cu gard, va avea cale de acces proprie, iar întreaga suprafaţă interioară va fi monitorizată electronic. Clădirea va dispune la intrare de un oficiu de recepţie cu program permanent, care va permite accesul doar pentru persoanele autorizate.

Modalităţi de plată

  • Plata cash
  • Credit direct la dezvoltator: Avans 30%, restul de 70% se va achita prin rate direct la dezvoltator.

Garanţii:

  • minim 50 ani pentru structura de rezistenţă a clădirii
  • 1 an pentru toate viciile ascunse