Subcetate City Sânpetru

Locul unde calitatea este  la ea  la tine acasă!

La nivelul calitativ cu care v-am obișnuit în cei peste 11 ani de activitate pe piața imobiliară brașoveană și cu seriozitatea ce ne caracterizează, Subcetate Apartamente vă prezintă noua dezvoltare imobiliară: SUBCETATE CITY.

Un complex rezidential cu peste 1.800 de apartamente, structuri de 1 cameră (garsonieră), apartamente tip studio, apartamente cu 2 camere și apartamente cu 3 camere, destinate tuturor categoriilor de vârstă.

Ansamblul Rezidential SUBCETATE CITY beneficiază de o localizare excelentă, liniștită și sigură, fiind situat în zona metropolitană a Brașovului, pe strada Drumul cu Plopi nr.110-118 din Sânpetru, în imediata vecinătate a unui cartier de vile, la aproximativ 3 minute cu autoturismul de centrul comercial Coresi Shopping Center și la aproximativ 10 minute de centrul Brașovului. Localizarea ansamblului oferă acces facil către centura ocolitoare a Brașovului

Complexul, format din 51 de vile multiapartament, este construit pe malul unei ape curgătoare, iar panorama deosebită a munților va încânta privirea noilor proprietari.  Pe lângă  integrarea perfectă în zonă, complexul beneficiază de toate facilitățile, utilitățile, asfalt, locuri de joacă, grădiniță, mijloc de transport în comun, inclusiv spații comerciale în incintă.

Toate apartamentele se predau la cheie, cu finisaje interioare complete, cu centrală proprie pe gaz, sistem de încălzire în pardoseală, gresie, faianță și parchet, băi amenajate și utilate.

 

Subcetate City Sanpetru

Proiectele Subcetate City:

Subcetate Green Residence 1
Subcetate Green Residence 2
Subcetate Green Residence 3
Subcetate Green Residence 4
Subcetate Green Residence 5

 

Dezvoltarea Subcetate City urmează a fi construită în cinci etape distincte.

 • Prima etapă Subcetate Green Residence 1 este compusă din 12 vile (de la vila 1 la vila 12) însumând un număr de 228 de apartamente finalizate în anul 2016.
 • A doua etapă Subcetate Green Residence 2 este compusă din 12 vile (de la vila 13 la vila 24) însumând un număr de 344 de apartamente finalizate în anul 2018.
 • În 2019 am finalizat a treia etapa Subcetate Green Residence 3 (de la vila 25 la vila 33), formată dintr-un număr de  264 de apartamente, toate apartamentele fiind vândute și predate proprietarilor.
 • În luna iunie 2019 am început dezovoltarea etapei patru Subcetate Green Residence 4, care este compusă dintr-un număr de 9 vile (de la vila 34 la vila 42). Fiecare vilă este împărțită în două scări, cu câte 40 de apartamente fiecare, excepție făcând vila 38 care va avea 36 de apartamente pe fiecare scară iar la parter 4 spații comerciale. Până în prezent am finalizat și predat proprietarilor 6 vile (vilele 34-39), urmând ca până la începutul verii să începem predarea apartamentelor din vila 40. Vilele 41 și 42 se află în diferite stadii de construcții.
 • La sfârșitul anului 2021 am dat startul celui mai nou proiect Subcetate Green Residence 5, care va fi compus din 9 vile (de la vila 51 la vila 43), și va cuprinde un număr de 252 de apartamente.

Apartamentele sunt ideale pentru achiziția inclusiv prin programul Noua Casă și vânzarile apartamentelor se fac si pe alte 3 categorii:

1
 • Plată integrală la contractare.
2

      Modalitate de achiziție în tranșe:

 • 25% din preț se va achita la contractarea apartamentului;
 • 25% din prețul apartamentului se va achita când clădirea va fi la rosu;
 • 50% din preț se va achita la darea în folosință a apartamentului.
3

      Modalitate de achiziție în rate la dezvoltator:

 • 25% din preț se va achita la contractarea apartamentului;
 • 25% din preț se va achita la darea în folosință a apartamentului;
 • 50% din preț se va achita în rate lunare pe o perioadă de maxim 3 ani.

Prețurile variază în funcție de modalitatea de plată, ele fiind deosebit de competitive.