Despre Subcetate Apartamente

Subcetate Apartamente este un dezvoltator cu experienta pe piata imobiliara brasoveana, avand deja finalizate cateva proiecte de succes: Subcetate Residence,  Horia Residence,  Subcetate Green Residence 1, iar cel de al patrulea proiect, Subcetate Green Residence 2, se afla in faza de construire. Preturile variaza in functie de categoria de achizitie, ele fiind deosebit de competitive. 

Si pentru ca succesul inregistrat ne obliga, continuam dezvoltarea Subcetate City cu inca 1200 de apartamente, cu 1, 2 si 3 camere.

Subcetate Residence Brașov

Subcetate Residence de Mijloc, Brasov

Subcetate Residence este un proiect imobiliar de categorie premium construit in Brasovul Vechi, pe str. De Mijloc nr. 68, in perioada 2008-2010.  Cladirea este o vila multiapartament structurata pe 8 nivele, fiecare cu suprafata utila de circa 700 mp, cuprinzand un total de  37 de locuinte de 2, 3, 4 si 6 camere.  Locuintele sunt deservite de lifturi, parcari subterante si exterioare, alei pietonale si spatii verzi. Intreaga suprafata a proprietatii este complet imprejmuita cu gard, fiind monitorizata electronic. In prezent toate cele 37 de apartamente au fost vandute integral.

Horea Residence

Horea Residence Brasov

Horia Residence este tot un proiect imobiliar de categorie premium, construit in Brasovul Vechi pe str. Horia nr.40, in perioada 2010-2011. Predarea acestuia facandu-se in luna iunie 2012.  Cladirea este o vila multiapartament , structurata pe 6 nivele, cu 20 de locuinte de 1, 2, 3 si 4 camere, deservite de parcari subterane, lift, spatii de depozitare, alei pietonale, spatii verzi. Intreaga suprafata este imprejmuita cu gard, fiind monitorizata electronic.  In momentul de fata toate cele 20 de aparamente au fost vandute integral.

Green Residence 1

Subcetate Green Residence 1

Subcetate Green Residence 1 este un complex rezidential ce va fi compus din 12 vile  P+3E+M,  cu peste 200 de apartamente,  de  1, 2 si 3 camere,  destinate tuturor categoriilor de varsta.

Green Residence 2

Subcetate Green Residence 2

Subcetate Green Residence 2, gandit in completarea cartierului de success Subcetate Green Residence 1,  este un cartier ce va fi compus din 12 vile  P+3E+M,  cu peste 300 de apartamente,  de  1, 2 si 3 camere,  destinate tuturor categoriilor de varsta.